© Bernt Sunde Ion Media 2016
ionmedia.no
Din bedrift er ditt byggverk - Min tjeneste er din utstilling og firmapresentasjon.

Annonsering.

Annonsepakke 3 000,- eks mva.

Annonsedesign for trykk, og web.

Før eller siden finner du ut at du må annonsere. Jeg gir deg en variert pakke av annonser for papir og nett. Stilen skal passe nettstedet ditt, eller firmaprofilen inkl logo. Så jeg sørger for at det ser ut som det skal, stilmessig, og at alt virker som det skal. Annonsestørrelser varierer, så det er desverre ikke lett for meg å si hva størrelser jeg lager.

Du får 4 annonser i hvilket format du ønsker.

Jeg anbefaler 1 liten, 2 mellomstor, 1 stor. Da tenker jeg de i middels størrelse, er 1 skyskraper, og 1 er landskap. Da har du dekket de fleste behov. Fortell meg gjerne hva størrelse du vil ha, så ordner jeg det. Jeg er ikke vanskelig når det gjelder å fikse størrelser om det er litt forskjell på ting. Du er velkommen til å si hva du trenger, så skal jeg sørge for du får det du vil ha for annonsering for ditt firma. Det er viktig å bli sett!

Dette er et super-tilbud for store og små bedrifter!

ionmedia.no

Annonsering.

Annonsepakke 3 000,- eks

mva.

Annonsedesign for trykk, og web. Før eller siden finner du ut at du må annonsere. Jeg gir deg en variert pakke av annonser for papir og nett. Stilen skal passe nettstedet ditt, eller firmaprofilen inkl logo. Så jeg sørger for at det ser ut som det skal, stilmessig, og at alt virker som det skal. Annonsestørrelser varierer, så det er desverre ikke lett for meg å si hva størrelser jeg lager. Du får 4 annonser i hvilket format du ønsker. Jeg anbefaler 1 liten, 2 mellomstor, 1 stor. Da tenker jeg de i middels størrelse, er 1 skyskraper, og 1 er landskap. Da har du dekket de fleste behov. Fortell meg gjerne hva størrelse du vil ha, så ordner jeg det. Jeg er ikke vanskelig når det gjelder å fikse størrelser om det er litt forskjell på ting. Du er velkommen til å si hva du trenger, så skal jeg sørge for du får det du vil ha for annonsering for ditt firma. Det er viktig å bli sett! Dette er et super-tilbud for store og små bedrifter!
© Bernt Sunde Ion Media 2016